Welcome!

Sofar Sounds: En utvidet familie

Jeg har skrevet mye om Sofar Sounds tidligere. Det er ikke noen hemmelighet at det er et konsept jeg liker og støtter helhjertet. Det man kanskje ikke tenker så mye over er folkene bak konseptet! Jeg kan med hånden på hjertet si at disse folkene er noen av de hyggeligste man noen gang kommer til å møte! Dersom man er så heldig og blir en del av denne utvidede familien, har man nettop det, en ekstra familie. Alle tar vare på hverandre, stemningen under shows er uten unntak alltid fantastisk og de sosiale kveldene er utrolig trivelig. Jeg føler meg enormt priviligert som har fått bli kjent med så fine folk! (Har ikke bilde av alle, sorry!)

201709_Sofar Sounds_0913_0012.jpg
Sofar Sounds 05.04.17-9.jpg
Marlen-2.jpg

Kvinner!

Jeg har nå, som noen vet, startet på Bilder Nordic School of Photography her i Oslo. I forbindelse med den første oppgaven vi fikk laget jeg en serie rundt kvinner i idretter vi som et samfunn dessverre ikke forventer å se sterke kvinner. Personlig synes jeg det er utrolig synd, for det er vanvittig mange talentfulle kvinner som ikke får den oppmerksomheten og respekten de fortjener. Dette var mitt forsøk på å gi dem litt av det.

Jeg må også gi en ekstra takk til de som ville være med på dette! Dere er en gjeng damer!

Linda Niklasson

Linda Niklasson

June Malin Jahnsdatter Blad

June Malin Jahnsdatter Blad

Linn Winsnes Rosenborg

Linn Winsnes Rosenborg

Anna-Karoliina Ihalainen

Anna-Karoliina Ihalainen

Tonje Pedersen

Tonje Pedersen

Anette Marie Antonsen

Jeg har ved noen tidligere anledninger samarbeidet med en av Norges tidligere toppbloggere og grunnlegger av TeamJegLiker, Anette Marie Antonsen. Vi tok denne sommeren igjen noe nye bilder. Vi startet på balkongen hennes som jeg må si var utrolig koselig. Deretter kjørte vi en mer stylet look ute. Det er alltid veldig hyggelig å jobbe med Anette når smilet sitter så løst!

Christine Skundberg

For en liten tid tilbake hadde jeg shoot med en av modellene jeg ofte jobber med, Christine Skundberg. Hun hadde et samarbeid med Bubbleroom og skulle ha bilder av noen kjoler. Med oss hadde vi make up artist Vilde Marie Bøhn Melhus. I tillegg fikk vi fri tilgang til Eckbo Selskapslokaler. Må sende en stor takk til Eckbo som gjorde denne shooten mulig! Du kan lese Christine sitt innlegg om dagen her.

Slottsfjell Dag 1

Dette skulle bli mitt andre år på Slottsfjell. Med en så sterk line-up er årets festival noe jeg har sett fram til lenge! Fler av mine favorittartister spilte, og alle gjorde veldig sterke opptredener. Når man jobber under en sånn festival er det mange konserter man ikke rekker å få med seg 100%, men det er noen man bare må bli værende å se. Bl.a Sigrid befester sin plass som en av de beste liveartistene i Norge.

Apocalyptica

Janove

The Prodigy

Izabell

Etter å ha fotografert så mange av konsertene hennes fikk jeg endelig til å skyte noen portretter med Izabell også! Det er ikke noe hemmelighet at jeg er en stor fan av musikken hennes og det hun gjør. Derimot ble jeg litt overrasket over hvor bra hun beveger seg foran kameraet i en sånn setting også. Naturlig talent folkens! Litt synd med at lyset var nesten borte, men fikk det til å funke!