Welcome!

Slottsfjell Dag 1

Dette skulle bli mitt andre år på Slottsfjell. Med en så sterk line-up er årets festival noe jeg har sett fram til lenge! Fler av mine favorittartister spilte, og alle gjorde veldig sterke opptredener. Når man jobber under en sånn festival er det mange konserter man ikke rekker å få med seg 100%, men det er noen man bare må bli værende å se. Bl.a Sigrid befester sin plass som en av de beste liveartistene i Norge.

Apocalyptica

Janove

The Prodigy

Izabell

Etter å ha fotografert så mange av konsertene hennes fikk jeg endelig til å skyte noen portretter med Izabell også! Det er ikke noe hemmelighet at jeg er en stor fan av musikken hennes og det hun gjør. Derimot ble jeg litt overrasket over hvor bra hun beveger seg foran kameraet i en sånn setting også. Naturlig talent folkens! Litt synd med at lyset var nesten borte, men fikk det til å funke!

Architects

Dette ble andre gangen jeg så Architects live i Oslo. Sist spilte de på Rockefeller, og lyset var helt fantastisk utfordrende å jobbe med. Det var ikke noe endring på akkurat det punktet denne gangen, men hele konserten var generelt sett bedre nå. Det var overraskende god stemning før bandet i det hele tatt gikk på scenen. Det var til og med allsang på System Of A Down sin Chop Suey!

Mablisfestivalen Dag 2

Lørdag var det heldigvis meldt mye bedre vær enn dagen før, og værgudene viste seg å være på vår side. Med unntak av litt duskregn var det bra hele dagen. Det viste seg også på antallet oppmøtte også når området var greit fullt. For min del var dette også den beste dagen med en utrolig bra lineup!

Izabell og Sigrid var to artister jeg så enormt fram til, og begge innfridde så det holdt. Det er ikke noe tvil i verden ved talentet hennes, men Sigrid må også være en av med mest sjarmerende artistene vi har her i landet. For en utrolig utstråling hun har på scena.
Det var også noe helt spesielt ved å se Izabell på en så stor scene på hjemmebane i Stavanger. Etter å ha sett henne live så mange ganger rundt i Oslo og Slottsfjell, var det veldig gøy å se henne legge det ned og få en så god respons fra publikum.

Takk for i år Mablis, gleder meg allerede til neste år!

Hanne Vasshus

Thomas Dybdahl

Tore Pang

Sigrid

Izabell

Lüt

Nora Collective (Arif, Unge Ferrari & Philip Emilio)

Mablisfestivalen Dag 1

Den 9-10 juni var jeg i Stavanger og fotograferte for Mablisfestivalen igjen. Jeg var så heldig å få ta bilder for dem i fjor da de startet opp, og fikk være med på laget i år igjen. Personlig har jeg stor tro på at Mablis kan bli en populær og viktig festival for Stavanger og musikkmiljøet der. I tillegg vil jeg si at det er ekstra givende å jobbe for en festival hvor alt drives på dugnad og frivillighet. Det betyr nemlig at alle som jobber der brenner for å gjøre det til et så bra sluttprodukt som mulig, og det merkes spesielt godt på atmosfæren bak kulissene. Det er veldig behagelig å jobbe et sted hvor det er lite stress og alle er for det meste helt rolige.

Åpningsdagen, fredag, var det meldt enormt dårlig vær, men med hell i uhellet startet dagen forholdsvis bra og det regnet ikke like mye som det var spådd. Det er tross alt en festival på vestlandet, så man skal sette pris på hvert øyeblikk med fint vær. Derimot satte det ikke en stopper for god stemning hos publikum i det hele tatt. Selv da det regnet på det verste var det bare smil og dansing å hente rundt på området. Det er vel ikke noe spesiell stor hemmelighet at mine høydepunkter for lineupen kom under dag to, men første dag hadde også veldig gode artister!

Sassy Kraimspri

Hjerteslag

Myra

Xavier Rudd

Amanda Delara

Sondre Justad

Kjartan Lauritzen

Janove

Musikkfest x H&M Loves Music

Sist lørdag var jeg på Vulkan og dekket H&M Loves Music for Musikkfest. Det er andre året jeg dekker denne scenen. Personlig synes jeg Musikkfest er et fantastisk arrangement med mye bra musikk. Man kan også nesten alltid regne med å finne noen man kjenner der.

Jeg var veldig tidlig ute med å søke meg hit da jeg så hva slags lineup det ble. Oral Bee er en legende i norsk musikk. Alle som kjenner meg vet at Izabell er en av mine favorittartister og alltid lager et fantastisk show. Dårlig Vane har blitt enormt populære etter at de vant Urørt-finalen. Emma Jensen kom ikke helt til topps i nevnte Urørt-finale, men sparket godt fra seg på Vulkan. Miss Tati er en kommende stjerne. Dagny er også en av artistene som har en spesiell plass hos meg med sin fantastiske stemme og sjarmerende personlighet. Full lineup kan sees her.

NB: Dette er et stort galleri med alle bildene fra scenen ute og inne. 
(Legg gjerne igjen en tilbakemelding på om det ble for mange bilder, eventuelt om jeg kunne gjort det på en annen måte)

Sofar Sounds Oslo 12.05.17

Nå er det en stund siden det kom noe nytt fra meg, men det har helt ærlig ikke skjedd så mye. Sofar eventet den 12. mai var derimot et lite høydepunkt! Jeg skulle finne ut at jeg hadde fotografert Lotus og Beatur fra Awesomnia så tidlig som tilbake i 2013! Det var en hyggelig overraskelse, men også godt å se at jeg har utviklet meg mye siden den gang! Her kommer oppsummeringen fra kvelden!